Bo i naturhamn

Drömmer du om båtsemester men saknar kunskap om att navigera och segla. Då är det här ett paket för dig. Vår skeppare tar er ut till en av Vänerns finaste naturhamnar. På plats får ni båten 3 dagar helt för er själva.

Lindökroken i Brommö naturreservat är en omtyckt naturhamn. Här finns fina långgrunda sandstränder för barnen, klippor, klapperstensstränder och fina vandringsleder. Genom ett grunt vadställe går det att ta sig över till ön Brommö med mysiga vindskydd och eldplatser.

Vill ni ha en mer aktiv semester så kan ni hyra till kajaker och Stand Up Paddleboards som vi tar med på båten.

Det finns 9 kojer ombord. 7 sover i hytter och 2 i den bäddbara salongen. Rejält kök med 2 lågor och ugn samt ett stort kylskåp. Stor toa med WC. Det finns separat värme till alla utrymmen. Båten har också en stor styrhytt för umgänge.

Start i Mariestads hamn klockan 10:00 Åter i Mariestads hamn klockan 18:00 dag tre.

Deltagarantal: Max 7 st. deltagare i egna hytter, 9 st. i hytter och salong (Efter överenskommelse kan vi ta grupper på upp till 12 personer, då kompletterar vi med boende i tält)

Pris
3 dagar: 8900 SEK

Hyr till kajak 3 dagar:
1 490 SEK/singelkajak
2090 SEK/tandemkajak

Hyr till SUP:
3 dagar 990 SEK/SUP

Extra natt ombord: Starta eller avsluta resan med en extra natt ombord. Pris 1490 SEK.

Ingår: Boende med lakan i enkelhytt, dubbelhytt eller salong, Skeppare som tar er ut och hem.

Transfer: Från Göteborg finns direkttåg till Mariestad. Om möjligt så hämtar och lämnar vi er utan extra kostnad vid buss och tågstationen.

Hyra båt
Salongen på M/S Pärla
Hyra båt
Pentryt på M/S Pärla
Hyr båt
Akterhytt – överbädd

Om det blåser för mycket kan turen ställas in. För mycket vind betyder stadigvarande vind över 10 meter per sekund men skepparen har alltid sista ordet då flera faktorer spelar in. Det händer sällan under sommaren att turen behöver ställas in.