Vänern Outdoor erbjuder olika guidade turer. Här finns en sammanställning av vårt utbud. Hör av dig om du saknar något eller har önskemål om andra datum. Vi kan ofta skräddarsy olika lösningar.

Vänern Outdoor

Bo ombord 3 dagar – paddla kajak och segla i Vänerskärgården.
Upplev smultronställena bland Vänerns skärgårdar med kajakpaddling, segelturer och bekvämt boende i egen hytt på vår tvåmastade motorseglare M/S Pärla.
Läs mer ->

Vänern Outdoor

Bo ombord 5 dagar – paddla kajak och segla i Vänerskärgården.
Upplev smultronställena bland Vänerns skärgårdar med kajakpaddling, segelturer och bekvämt boende i egen hytt på vår tvåmastade motorseglare.  
Läs mer:

Aktiv semester för familjer med boende ombord i naturhamn.
Prova på segling, kajak, SUP, vandring och bad i naturskön skärgård under två dagar. Inga förkunskaper krävs. Barn i olika åldrar är välkomna.
Läs mer:

Djurö nationalpark
Följ med till exotiska och natursköna Djurö nationalpark i hjärtat av Europas största insjöskärgård. En gömd oas i innanhavet Vänern med Sveriges kanske solrikaste klimat.
Läs mer: 

Vänern Outdoor

Lilla vildmarksturen
Upplev Vristulven, en trolsk skogsjö med otaliga öar holmar och vikar. Här paddlar vi lugnt och skyddat under några timmar bland bäver, fiskgjuse, häger och storlom.
Läs mer:

Vänern Outdoor

Stora vildmarksturen
Upplev Vänerskärgårdens storslagna natur under en heldagstur. Ofta ser vi fiskgjuse och havsörn på turerna. Vi gör stopp för fika, mat och bad.
Läs mer:

Vänern Outdoor

Självguidat kajakpaket.
Expeditionskajaker med stora lastutrymmen och olika utrustningspaket för dig som vill upptäcka Vänerskärgården på egen hand.
Läs mer: